Glimlach van Grietje weer terug

Glimlach van Grietje weer terug

februari 27, 2022 Uncategorized 0

Vorig jaar is Grietje langs geweest voor een intakegesprek met pasmoment. Ze wist precies wat ze wou en onze ruime collectie maakte de keuze reuze! Samen hebben we een prachtig passend haarwerk voor Grietje gevonden. Aangezien Grietje kortgeleden is geopereerd, is ze op het moment nog niet in staat om zelfstandig naar mijn atelier te komen.

Ons atelier denkt graag met onze klanten mee en maakt het ze dan ook graag zo makkelijk mogelijk. Hierom zijn we dan ook op huisbezoek geweest bij Grietje, om de aflevering van het haarwerk persoonlijk bij Grietje thuis te doen. Een heerlijke zelfgemaakte cake stond al klaar toen ik binnen kwam!

Tijdens de aflevering hebben we Grietje haar lockdown lokken in model geknipt en vervolgens het haarwerk hier perfect op laten aansluiten. Het blijft prachtig om te zien hoe zoiets de twinkel in haar ogen kon terugbrengen. Ik ben zo trots op deze sterke vrouw en dat ik bovenstaande prachtige foto’s op social media mag plaatsen. Samen verbreken wij het taboe en maken we haarverlies bespreekbaar.

Wil jij net als Grietje ook de twinkel in je ogen terug?
Bel ons nu voor een geheel vrijblijvend intake gesprek!