Over Margriet

Met ruim 23 jaar ervaring in het kappersvak is werken met haar een tweede natuur voor Margriet. Margriet blijft zichzelf graag uitdagen en daarom heeft ze tijdens haar tijd als kapper meegedaan aan vele kapperswedstrijden (internationaal zowel man als vrouw), demonstraties en modeshows. Als grimeur en theater haarwerkster heeft Margriet bij scala aan wedstrijden begeleid, zoals de operette vereniging, kindertheater, miss en drag queens verkiezingen. Als topstylist weet ze als geen ander hoe ze mensen kan begeleiden en helpen om te stralen.

Door grote groei van het familiebedrijf besloot Margriet om het kappersvak op pauze te zetten en van het bedrijf een V.O.F. te maken. Hier begeleide ze vele mensen met onder andere maatwerksieraden en gedenksieraden. De juwelierskant van de zaak bloemde op onder haar kundige begeleiding en enthousiaste doorzettingsvermogen.

Tijdens haar werk in het familie bedrijf kwam Margriet vaak in aanraking met gezinnen die zich in emotionele achtbanen verkeerden. Echter kon Margriet zich pas volledig inleven in de situaties van deze families toen bij haar zus de ziekte kanker werd gediagnostiseerd. Margriet maakte van dichtbij mee hoe verwarrend het kan zijn wanneer een emotionele situatie zich mixt met de oneindige stroom aan informatie en werk.

Een van de dingen die haar hierbij opviel was dat het vinden van een goed haarwerk voor haar zus een grotere opgave bleek dan verwacht. Met de familiezaak op eigen benen, was het duidelijk wat haar te doen stond. Margriet haar achtergrond als topstylist in haar kapperstijd zorgde voor een goede fundering tijdens haar opleiding tot haarwerker.

Na een vliegende start heeft Margriet nu haar studie haarwerken afgerond en haar SEMH certificaat binnen. Hierdoor kan Margriet als erkend haarwerkbedrijf ook jou helpen om de zoektocht naar een goed en passend haarwerk met een fijn gevoel te doorlopen. Met haar jaren kundigheid in begeleiding en het begrijpen van haar brengt ze een huiskamergevoel waar eerlijkheid, kwaliteit en jij voorop staan.

.