1 jaar haaratelier Margriet!

1 jaar haaratelier Margriet!

augustus 20, 2021 Uncategorized 0

We blikken terug naar een jaar geleden, toen ik samen met mijn passie voor haar een sprong in het diepe nam. Tijdens de opstart van het bedrijf heb ik veel gepraat met vrienden en familie. In een van deze gesprekken benoemde mijn lieve vriendin Nancy dat ze zich al jaren onzeker voelt door haar haarverlies. Haarwerken had ze nog nooit als optie gezien, aangezien ze dacht dat dat voor zieke mensen was en zo voelde ze zich totaal niet!

Samen met Nancy in mijn haaratelier, had ik zo mijn eerste klant. En wat ben ik trots dat ze met mijn dit avontuur en de uitdaging aan durfde te gaan. Uiteindelijk werd Nancy zo veel meer dan alleen mijn vriendin of mijn eerste klant, ze is ook een boegbeeld geworden voor het haarwerkatelier! Met haar nieuwe haarwerk durfde Nancy weer in de spiegel te kijken, selfies te maken en zelfs op verschillende media van het haarwerk atelier. Zo staat ze op de website, de flyer, advertenties, social media en staan er rolstoelen in ziekenhuizen met haar foto’s erop. Als dank voor haar vertrouwen en gebruik van haar foto’s hebben wij samen een splikspinter nieuw haarwerk voor haar uitgezocht.

Nancy’s verhaal is een inspiratie voor mijn huidige en toekomstige klanten. Samen zorgen we ervoor dat het taboe rondom haarverlies bespreekbaar wordt. Iedereen gaat op zijn eigen manier met zijn/haar haarverlies om, maar weet dat er altijd je altijd vrij bent om samen met mij te kijken welke opties er voor je open staan. En het zal je verassen, vraag Nancy maar!

Lees Nancy haar verhaal ook in het streekblad.